Video produkcija

Inspirisani izazovima i sigurni u svoje iskustvo, konstantno prevazilazimo zamišljene granice.

Video produkcija

Za svaku Vašu potrebu

Mi smo tu da za vas kreiramo momentum koji će nadmašiti očekivano i prevazići standarde. Momentum koji će bezvremenski sačuvati ono što je naša kamera zabeležila kao srž jedne inovativne ideje.

Imajući u vidu koliko je video kao vizuelno sredstvo komuniciranja preuzeo primat nad ostalim sredstvima komunikacije, našu video produkciju pre svega odlikuju inovativnost, kvalitet i stručnost.

Sve misli su kreativne, a nama je dovoljna jedna koja će postati pokretač procesa tokom koga mi postajemo spona između klijenta i publike i svedoci niza pozitivnih promena koje video kao moćan alat unosi u vaše poslovanje.

Reklame, muzički spotovi, dokumentarni i korporativni filmovi, TV emisije, animacije, događaji, venčanja – mi ne pravimo razliku, već u svakoj vašoj želji ili zahtevu pronalazimo ideju čijom vas realizacijom spajamo sa okom posmatrača, a koja kao rezultat daje video visokog kvaliteta koji pripoveda baš vašu priču. Jedinstvenu, neponovljivu i bezvremensku.

Snimanje muzičkih spotova

Produkcija muzičkih spotova uvek daje priliku za inovacije i nove ideje.

Snimanje korporativnih filmova

Izazov kreiranja korporativnih filmova prevazilazi umetnički izražaj.

Suština fotografije je uhvatiti pravi trenutak, a suština videa je kreirati celokupan momentum.

Usluge video produkcije
Snimanje događaja
Snimanje korporativnih filmova
Snimanje dronom iz vazduha

Portfolio

Neki od naših
radova

Muzički spotovi

Imali smo sjajnu sa saradnju sa Marijom Šerifović, Tijanom Dapčević, Džejlom Ramović, Leonom, Kao kao bendom, Vuk Mobom, Stojom, Annom Lazarević, Ivanom Krunić i mnogim drugim izvođačima.

Korporativni filmovi

Kreirali smo korporativne i promo video materijale za, Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Železnicu Srbije, Coca-Cola HBC, Energotehniku Južna Bačka, Metal-cinkaru iz Inđije, MPC Properties, Elektromontažu iz Kraljeva, Tipsarević akademiju, Manpower Group Srbija i druge kompanije.

Uvek nam predstavlja posebno zadovoljstvu učestvovati u nečijem najlepšem danu. Snimanje venčanja nosi posebnu vrstu emocije i podrazumeva izgradnju specifičnog odnosa sa parovima, ali i sa njihovim gostima. Uživamo u toj vrsti razmene energija među ljudima i beleženju trenutaka za sva vremena.

Snimci sa događaja

Kreirali smo veliki broj videa sa stručnih konferencija, poslovnih skupova, predavnja, kao i velikih korporativnih proslava. Odlične materijale smo zabeležili i na sportskim i modnim događajima kao i privatnim eventima najrazličitih vrsta.

Igrani filmovi i serije

Do sada smo sarađivali sa RTS-om, Prvom srpskom televizijom, The European Culture Channel ARTE, Vision Team-om i Arena Sportom. Uz veliko stručno znanje i iskustvo u televizijskom i filmskom radu i kvalitet opreme nam omogućava da radimo na najzahtevnijim projektima.

Playlist

2 Videos

Razni namenski snimci

Pogledajte i kadrove najrazličitijih kratkih namenskih materijala, koje smo kreirali prema specifičnim zahtevima i idejama.

Dopada vam se šta ste videli?

Budite slobodni da podelite sa prijateljima neke od naših radova. Stojimo Vam na raspolaganju za svaku ideju koji imate.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

uvek spremni za izazov

VIZ PRODUKCIJA

Izaberite vrstu usluge ili detaljnije opištite Vaše potrebe i ideje, a mi ćemo se potruditi da u roku od 24 časa dobijete naš odgovor.