POUZDAN I ODGOVORAN

Fotograf za venčanja

Nakon venčanja ostaju fotografije koje Vam omogućavaju putovanje kroz vreme, a sa nama je putovanje kroz vreme potpuni užitak, jer smo Vas upoznali i znamo šta Vaše venčanje čini neponovljivim, a to ste Vi i nikada do sada ispričana priča.

Strast prema fotografiji i razumevanje želja i potreba klijenata, posebno kada je u pitanju fotografisanje venčanja, vodi uvek ka novim saznanjima, istraživanju ideja, unapređenju tehnika obrade fotografija i odabiru najmodernije opreme i alata. 

Inspiracija koju donosi emotivni trenutak dvoje ljudi uz nesebičnu razmenu energije sa dragim ljudima oko njih, za nas predstavlja blago koje malo koja delatnost može da donese čoveku. 

Fotografisanje venčanja

samo po sebi je jedan od najlepših poslova koje možemo da odaberemo. Zbog toga smo uvek maksimalno posvećeni, ažurni, fokusirani i pozitivni kada smo na terenu, ali i tokom pripreme, osmišljavanja koncepta i finalne izrade materijala. 

cene

Fotografa za venčanja

Iako postoje unapred formulisani paketi ovakvih usluga, neophodno je da budemo fleksibilni i spremni na svaki dogovor i kreiranje specijalnih ponuda u skladu sa Vašim potrebama i željama. Budite slobodni da transparentno predstavite svoje ideje, jer je tim VIZ produkcije sposoban da se prilagodi mnogim zahtevima i to rado čini.

Osnovni

paket

od 217 €

Standard

paket

od 787 €

Premium

paket

$99.00

uvek spremni za izazov

VIZ PRODUKCIJA

Izaberite vrstu usluge ili detaljnije opištite Vaše potrebe i ideje, a mi ćemo se potruditi da u roku od 24 časa dobijete naš odgovor.